088 nummer aanvragen: speciaal voor bedrijven

088 telefoonnummer aanvragen

Wil je telefonisch bereikbaar zijn met je bedrijf, stichting, vereniging of organisatie, dan kan je een lokaal nummer of een landelijk 088 nummer aanvragen. Een lokaal nummer begint bijvoorbeeld met het kengetal 020- of 010- en is gekoppeld aan een dorp, stad of regio. Een landelijk nummer begint 088- en kan overal in Nederland gebruikt worden. Dat in tegenstelling tot lokale nummers die alleen in het gebied mogen worden gebruikt waarvoor het nummer is bedoelt. Zo mag een 020-nummer alleen voor de regio Amsterdam worden gebruikt. Een 088 nummer gaat altijd per reeks van 100 nummers.

088 nummer aanvragen: kosten en functies

Ben je op zoek naar een nieuw 088-nummer? Wij helpen je graag met het zoeken van de juiste provider. De aanvraag van een 100-nummerblok gaat via de ACM. Met alleen een 088-nummerblok ben je er nog niet, je zal ook een abonnement nodig hebben om met een of meerdere nummers van het blok te bellen en gebeld te worden. Klik hier voor een vrijblijvende VoIP offerte.

Een nummer met een landelijke uitstraling

Het is erg handig dat je je telefoonnummer altijd kan meenemen als je naar een andere stad verhuisd, zonder enige kosten. Dat is het voordeel van een 088-nummer i.c.m. VoIP telefonie. Maar een dergelijk telefoonnummer heeft ook een landelijke uitstraling. Professioneel dus voor bedrijven! Zo kan iedere medewerker gewoon thuis werken maar bellen met het zakelijke nummer. Wilt u liever een 085 nummer aanvragen, bezoek dan onze blog over: 085 nummer aanvragen.

Gewoon nummers bellen tegen lokaal tarief

Helaas bestaat er bij sommige mensen nog de verwarring dat je extra gesprekskosten hebt als je naar een 088 bedrijfsnummer belt. Dat is gelukkig niet het geval. Bellen naar een dergelijk landelijk nummer gaat tegen lokaal tarief, en er worden geen extra kosten in rekening gebracht. Onderling bellen van collega naar collega is overigens gewoon gratis, waar ze zich ook bevinden.

Kan ik mijn 088 bedrijfsnummer doorschakelen naar mijn mobiele telefoon?

Ja dat kan! Het nummer wordt zonder dat de beller het merkt doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon. Super handig als u vaak onderweg bent en niet uw 06-nummer wil doorgeven aan uw klanten. Het is ook mogelijk door middel van een app aan te geven of het nummer binnen moet komen op uw mobiele telefoon of op uw vaste toestel. Er is daarnaast ook de mogelijkheid een app te installeren op uw mobiel. Hiermee ontvangt u via het netwerk uw telefoontjes. Dit kan handig zijn als extra backup. Het enige dat hiervoor nodig is, is goed 3G, 4G of WiFi bereik.

Hoe vraag ik een zakelijk 088-nummer aan?

VoIP abonnement of een reeks 088 nummers aanvragen? Wij helpen u graag. Vul aub het VoIP offerte formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.