085 nummer aanvragen

nieuw VoIP nummer aanvragen?

Wil je telefonisch bereikbaar zijn met je bedrijf, stichting, vereniging of prive dan kan je een lokaal nummer of een landelijk 085 nummer aanvragen. Een lokaal nummer begint bijvoorbeeld met het kengetal 020- of 010- en is gekoppeld aan een dorp, stad of regio. Een landelijk nummer is 085- en kan overal in Nederland gebruikt worden. Dat in tegenstelling tot lokale nummers die alleen in het gebied mogen worden gebruikt waarvoor het nummer is bedoelt. Zo mag een 010-nummer alleen voor de regio Rotterdam worden gebruikt.

085 nummer aanvragen: kosten

Ben je op zoek naar een nieuw 085-nummer? Wij helpen je graag met het zoeken van de juiste provider. Met alleen een 085-nummer ben je er nog niet, je zal ook een abonnement nodig hebben om met het nummer te bellen en gebeld te worden. Klik hier voor een vrijblijvende VoIP offerte. Er zijn al abonnementen vanaf 5 euro per maand.

Een nummer met een landelijke uitstraling

Het is erg handig dat je je telefoonnummer altijd kan meenemen als je naar een andere stad verhuisd, zonder enige kosten. Dat is het voordeel van een 085-nummer i.c.m. VoIP telefonie. Maar een dergelijk telefoonnummer heeft ook een landelijke uitstraling. Professioneel dus voor bedrijven! En het voordeel is dat u geen 10-nummerblok of een 100-nummerblok hoeft af te nemen. Slechts 1 landelijk telefoonnummer is al mogelijk. Wilt u liever 088 nummers aanvragen, bezoek dan onze blog over: 088 nummer aanvragen.

Gewoon nummers bellen tegen lokaal tarief

Helaas bestaat er bij sommige mensen nog de verwarring dat je extra gesprekskosten hebt als je naar een 085-nummer belt. Dat is gelukkig niet het geval. Bellen naar een dergelijk landelijk nummer gaat tegen lokaal tarief, en er worden geen extra kosten in rekening gebracht. Onderling bellen van collega naar collega is overigens gewoon gratis, waar ze zich ook bevinden.

Kan ik mijn 085 nummer doorschakelen naar mijn mobiele telefoon?

Ja dat kan! Het nummer wordt zonder dat de beller het merkt doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon. Super handig als u vaak onderweg bent en niet uw 06-nummer wil doorgeven aan uw klanten. Het is ook mogelijk door middel van een app aan te geven of het nummer binnen moet komen op uw mobiele telefoon of op uw vaste toestel. Er is daarnaast ook de mogelijkheid een app te installeren op uw mobiel. Hiermee ontvangt u via het netwerk uw telefoontjes. Dit kan handig zijn als extra backup. Het enige dat hiervoor nodig is, is goed 3G, 4G of WiFi bereik.

Hoe vraag ik een 085-nummer aan?

Wij regelen dat graag voor u. Vul het VoIP offerte formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.