VoIP offerte

In Nederland zijn er veel providers die bellen via internet voor de zakelijke markt aanbieden. Ze bieden allemaal VoIP aan. Maar bieden ze allemaal dezelfde soort dienst aan? In veel gevallen niet. Hoe weet je dan dat je de juiste VoIP offerte hebt aangevraagd?

De ene telefonie provider is een wederverkoper van bijvoorbeeld KPN en geeft daar een eigen naam aan. De andere provider heeft zelf een eigen platform ontwikkeld speciaal voor hosted VoIP. En weer een andere provider koopt zijn diensten in bij Vodafone. Allemaal niet slecht maar wel lastig om te vergelijken.

Wij als VoIP portal kennen de markt
We opereren al meer dan 15 jaar in de markt en weten zachtjes aan wat goed en niet goed is. Beter nog, we kunnen een bedrijf aan de juiste dienst matchen. En met de juiste matcht scheelt u dat euro’s per maand. Geld dat u weer voor andere zaken kunt gebruiken.

Voorbeelden van een klantsituatie: VoIP abonnement op maat

VoIP ZZP?

Stel dat u een loodgieter bent en u wilt een eenvoudig VoIP abonnement. Alleen bellen en gebeld worden. U denkt dan wellicht aan een abonnement van Ziggo of KPN met een alles-in-1 abonnement. Maar mogelijk is dit abonnement niet helemaal wat u zoekt. Want heeft u gedacht aan eenvoudig doorschakelen met een app op uw mobiel? Stel dat u naar een noodklus gaat en u bent vergeten u telefoon door te schakelen. Dan bent u niet bereikbaar voor de volgende noodklus of andere klanten die hoog nodig zitten te wachten. Middels een app op uw mobiele telefoon kunt u eenvoudig uw telefoon doorschakelen. Maar dan moet de VoIP provider deze app wel hebben. Een belangrijk punt bij een goede VoIP offerte.

VoIP MKB?

Een ander voorbeeld. Uw bedrijf heeft 15 medewerkers en uw huidig abonnement is een vorm van betalen per gebruiker per maand. Toen u startte met 5 medewerkers was dit een interessant optie. Naarmate uw bedrijf groter is geworden kan het interessant om middels een offerte erachter te komen of uw maandelijkse kosten omlaag kunnen. Er zijn namelijk abonnementsvormen waarbij u niet per gebruiker betaalt maar voor het aantal gelijktijdige gebruikers (niet het aantal nummers). Dus heeft u 15 medewerkers maar het aantal gelijktijdige lijnen komt niet hoger dan 8 dan zou het best weleens voordeliger kunnen zijn om te veranderen van abonnementsvorm. Overstappen van provider kan soms veel voordelen opleveren, en niet alleen maar voor de kosten.

VoIP offerte aanvragen – VoIP vergelijken begint bij Voipportal.nl

Wilt u een offerte aanvragen voor uw zakelijke telefonie ? Zakelijk bellen via internet begint bij Voipportal!

Wij helpen u graag.

U kunt uw verzoeken indienen middels het onderstaande VoIP offerte formulier. Op basis van uw wensen zoeken wij voor u het juiste VoIP platform en doen wij u een vrijblijvend voorstel. VoIP portal is geen provider. Wij ontvangen een vergoeding van providers als u bij hun klant wordt. Al deze vergoeding zijn nagenoeg gelijk zodat wij u een onafhankelijk advies kunnen geven. Ons doel is u aan te sluiten op het juiste platform zodat u de juiste functionaliteiten heeft tegen de juiste prijs. En niet onbelangrijk, met de beste support.

    Wilt u uw huidige ISDN centrale behouden?
    JaNee